YÖK Genel Kurulu, İletişim Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesine Dekan Ataması Yaptı 2157 defa okundu

Gündemindeki maddeleri görüşmek üzere 13 Ekim 2015 tarihinde toplanan Yükseköğretim Genel Kurulu, devlet üniversitelerine bağlı 43 fakülteye dekan atanmasını karara bağladı. Bu çerçevede,

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Metin Işık, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına ise Prof. Dr. Behice Erci atandı.

Dekan olarak atanan Prof. Dr. Metin Işık ve Prof. Dr. Behice Erci'yi bu yeni görevleri nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bilindiği üzere; Üniversitemiz Malatya Sağlık Yüksekokulunun kapatılarak onun yerine Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulmasına ilişkin talebimiz ve başlattığımız işlemler, son olarak 20.08.2015 tarihli Bakanlar Kurulunda görüşülerek karara bağlanmış ve ilgili karar 27 Ağustos 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.