BESYO Özel Yetenek Sınavı Yaptı 1025 defa okundu

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)'nun 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında özel yetenek sınavı yaptı. Özel yetenek sınavına 12 farklı branşta 1079 aday öğrencinin katıldığı öğrenildi.

Bu sınavda başarılı olan 160 öğrenci, puan sıralamasına göre BESYO bünyesindeki Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi, Beden Eğitimi ve spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi (birinci ve ikinci öğretim) Bölümlerine yerleştirildi. Spor Yöneticiliği Bölümüne ise 41 öğrencinin merkezi sınavla alındığı kaydedildi.

Sınav, Türkiyenin her tarafından internet ortamında canlı olarak izlenebildi. Ayrıca Spor Salonunda da sınava giren adayların görüntüleri aktarılarak herkese sınavı canlı olarak izleme fırsatı sunulduğu açıklandı.