TÜBİTAK-ARDEB 1001 Programı 2015 Mart Dönemi Sonuçları Açıklandı 1412 defa okundu

"Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında 2015 yılı 1. Döneminde önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilenler açıklandı.

TÜBİTAK, panel değerlendirme süreci olumlu sonuçlanan ve "Proje Teşvik ve Destekleme Esaslarına İlişkin Yönetmelik"in 6. maddesinin ilk fıkrası çerçevesinde mali ilkeler ve benzeri konularda değerlendirilmesine geçilen projelerin yürütücülerin ve bağlı bulundukları kurumların listesini yayınladı. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı (1001) değerlendirme sonuçlarına göre Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinden Prof. Dr. Nusret Tan, Fen-Edebiyat Fakültesinden Prof. Dr. Turgay Seçkin ve Tıp Fakültesinden Doç. Dr. İbrahim Tekedereli'nin yürütücüsü olduğu projeler hakkında desteklenme kararı alındı. Öğretim üyelerimizi kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.