MAFSAD’dan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e Plâket 1096 defa okundu

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e plâket takdim etti.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan ve yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Konuk ile Erkan Bahçe, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ederek "Uluslararası Malatya Fotokamp" projesine olan katkılarından dolayı teşekkür plâket takdim ettiler.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, projenin başarılı olmasının sevindirici olduğunu ifade ederek bu tür girişimlerin her zaman desteklenebileceğini söyledi.

Fırat Kalkınma Ajansının katkılarıyla hayata geçirdikleri Uluslararası Malatya Fotokamp Projesine İnönü Üniversitesinin ciddi katkılar sunduğunu belirten MAFSAD Başkanı İnan Orhan, Üniversitenin gücünü yanlarında hissettiklerini ve bu kapsamda Rektör Cemil Çelik'e teşekkür ettiklerini açıkladı.