Çin’in Yurt Dışı Eğitim Dergisi Studying Abroad, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ile Yaptığı Röportajı Yayınladı 1311 defa okundu

21-24 Mart 2015 tarihleri arasında Çin'in başkenti Pekin ile Şangay'da düzenlenen "Çin Uluslararası Eğitim Fuarı (China International Education Exhibition - CIEET 2015)"na katılan Üniversitemiz, Çin'in önemli yurt dışı eğitim dergisi "Studying Abroad" tarafından haber yapıldı.

Farklı ülkelerden gelen 400'den fazla üniversitenin temsil edildiği Çin Uluslararası Eğitim Fuarı'na Türkiye'den sadece İnönü Üniversitesi katılmış ve Çin üniversiteleriyle birçok alanda işbirliği görüşmeleri yapılmıştı. Pekin'deki fuarda Çin'in önemli yurt dışı eğitim dergisi "Studying Abroad" da, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ile bir röportaj gerçekleştirmişti. Dergi, söz konusu röportajı haberleştirerek son sayısında yayınladı.