Mühendislik Fakültemiz Öğrencileri Enerji Verimliliği Proje Yarışmasında 1’incilik Ödülü Aldı 2058 defa okundu

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi'nin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu "Üniversiteler Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması"na katılan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencileri 1'incilik ödülü aldı. "Green Brains" takım adıyla yarışmaya katılan İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Muhammed Salih Eroğlu, Yusuf Akbaş, Musab Karaaslan ile Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisi Mehmet Fatih Yılmaz'ın hazırladığı proje, 74 proje arasından 1'inciliğe lâyık görüldü. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende öğrencilerimize 1'incilik ödülü olan 20.000 TL'lik çek verildi.

Öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan öğretim elemanlarımızı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.