İSO Başkanı Erdal Bahçıvan Üniversitemizi Ziyaret Etti 1063 defa okundu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, İSO yöneticilerini Rektörlük Makamında ağırladı. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Tıp Fakültesi Dekanı ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen'in de hazır bulunduğu ziyarette, İnönü Üniversitesi ve burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret anısına hediyelerin takdim edildiği görüşme sonrasında, 5.3 MW kapasitesiyle Türkiye'nin en büyüğü olan İnönü Üniversitesi Güneş Enerjisi Santrali'ne geçildi. Santral ile ilgili bilgi alan konuk heyet, daha sonra Üniversitemizden ayrıldı.