İnönü Üniversitesi Senatosu Hekimhan’da Toplandı 1573 defa okundu

Daha önce Kale, Arapgir ve Darende ilçelerinde toplanan İnönü Üniversitesi Senatosu, bu defa Hekimhan'da toplandı. Üniversite Senatosu, Mayıs ayı toplantısını Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik başkanlığında Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirdi.

Önce Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulundaki "Maden Müzesi"nin açılışını yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Senatörler, daha sonra Senato toplantısına geçerek gündemdeki konuları görüşmeye başladılar. Senato toplantısından sonra İnönü Üniversitesi Yönetim Kurulu toplantısına geçilirken, başka bir salonda da Meslek Yüksekokulu Müdürleri MEYOK (Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü) toplantısını gerçekleştirdi.

Hekimhan programının öğleden sonraki bölümünde ise Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Senatörler, Hekimhan Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına ziyarette bulundular. Kaymakam Mesut Çoban ve Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, İnönü Üniversitesi Senatosunun Hekimhan'da toplanmasından dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik de, Hekimhan'da gördükleri yakın ilgi nedeniyle İnönü Üniversitesi Senatosu adına Hekimhan Kaymakamına ve Belediye Başkanına teşekkür etti.