Şampiyonlar Başarılarını Rektör Prof. Dr. Çelik`le Paylaştı 793 defa okundu

07-11 Aralık 2009 tarihleri arasında Erzurum Atatürk Üniversitesinde organize edilen üniversiteler arası Hentbol 2. lig müsabakalarına katılan üniversitemiz Bayan Hentbol Takımı, sergilediği üstün performansıyla şampiyon olmayı başardı.

Erzurum Atatürk Üniversitesinde gerçekleşen müsabakalara İnönü Üniversitesi ile birlikte Atatürk, Gaziantep, Yüzüncü yıl ve Mustafa Kemal Üniversitelerinin katıldı.

Karşılaştığı takımları açık ara farklarla mağlub eden üniversitemiz Bayan Hentbol Takımı bu başarısıyla şampiyonluğu kazanarak 1. lige çıkmayı başardı.

İdareciliğini Hakan Çevrim'in, antrenörlüğünü Özgür Karataş'ın yaptığı Bayan Hentbol Takımı, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ferit Aksoy, Spor Şube Müdürü Salih Coşar öncülüğünde Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret edip başarılarını paylaştılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik takımı kabulde yaptığı konuşmada sağlanan başarıya çok sevindiğini belirterek bu tür etkinlikler konusunda öğrencilerimizin destekçisi olduğunu söyledi. Üniversitemizin sportif faaliyetler için alt yapı olarak bir çok üniversiteden daha ileride olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Çelik bu imkanların öğrencilerimiz tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.