İnönü Üniversitesi Futbol Takımı İlk Yarıyı Lider Olarak Kapattı 2721 defa okundu

İnönü Üniversitesi BESYO öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından kurulan futbol takımı, ilk yılında grubunda şampiyon olarak Malatya 1'inci Amatör Küme Futbol Ligi'ne yükseldi.

İlk yarısı biten 1'nci amatör küme büyükler futbol liginde şuanda 7 maçta 7 galibiyetle grubunda lider durumda bulunan İnönü Üniversitesi Futbol Takımı, kurulduğu günden beri oynadığı 19 maçta hiç yenilmeyerek, bu alanda da kırılması güç bir rekora imza attı. İnönü Üniversitesi Futbol Takımı, 2014-2015 1'inci Amatör Futbol Ligi ilk yarı müsabakaları sonucu devreyi lider tamamladı.

Kulüp başkanlığını Rektör Yardımcısı ve BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, antrenörlüğünü ise Murat Kurt'un yaptığı İnönü Üniversitesi Futbol Takımı'nın, kısa vadede BAL Ligini, uzun vadeli olarak ise 3'üncü ligi hedeflediği ve akademik kariyerli gençleri Türk futboluna kazandırmayı amaç edindiği belirtildi.