TÜBİTAK Projeleri Kabul Edilen Öğretim Üyelerimiz Açıklandı 6568 defa okundu

Proje başvurularını sonuçlandıran TÜBİTAK, 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında öğretim üyelerimizin yürütücü olarak görev aldığı 5 projeyi kabul ederken, 2 öğretim üyemizin projelerini de TÜBİTAK-MHESR (Tunus) uluslararası işbirliği kapsamında onaylandığını açıkladı. Bunların dışında ayrıca 2014 yılı içinde Üniversitemizin 35 projesi TÜBİTAK tarafından desteklendi.

Son dönemde projeleri kabul edilen öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Bayram Şahin, Prof. Dr. Murat Erdemoğlu, Doç. Dr. Süleyman Sandal, Yrd. Doç. Dr. İncilay Gökbulut, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersöz'ün projeleri, TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında kabul edildi. TÜBİTAK-MHESR (Tunus) uluslararası işbirliği kapsamında projeleri kabul edilen öğretim üyelerimiz ise, Prof. Dr. Murat Özmen ve Doç. Dr. İlknur Özdemir oldu.

İnönü Üniversitesinin 2014 yılı içinde kabul edilen TÜBİTAK proje sayısının bugüne kadarki en yüksek sayı olduğu öğrenildi.

İnönü Üniversitesinin 40'ıncı akademik yılında Üniversitemizin adını TÜBİTAK projesi sayısında üst sıralara çıkaran öğretim elemanlarımızı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.