Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i Ziyaret Eden Sporcular Başarılarını Paylaştılar 1956 defa okundu

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen üniversitelerarası spor müsabakalarında başarılı olan İnönü Üniversitesi futbol, hentbol ve voleybol takımı sporcuları ve antrenörleri Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ'ın da hazır bulunduğu, takım antrenörleri Yrd. Doç. Dr. Özgür Karataş, okutmanlar Hatice İrşil Demiralp, Selçuk Erhan, Murat Kayapınar ve sporcuların katıldığı ziyaret Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Üniversitelerarası hentbol gurup birinciliği müsabakasında şampiyon olan İnönü Üniversitesi Hentbol Takımı ve gurubunda ikinci olan İnönü Üniversitesi Voleybol Takımının birinci lige yükseldiği, İnönü Üniversitesi Futbol Takımının ise ikinci amatör futbol liginden şampiyon olarak, birinci amatör futbol ligine çıkmayı başardığı kaydedildi.

Ziyarete gelen takımlar adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e forma, bere ve atkı hediye etti.

Sağladıkları başarılardan dolayı takım antrenörleri ve sporcularını tebrik eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, hediyeler verdiği ziyaretçileri ile toplu fotoğraf çekti.