Malatya Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e Teşekkür Plaketi 1878 defa okundu

Malatya Gazeteciler Cemiyeti, İnönü Üniversitesinde düzenlediği bir programla kuruluşunun 25'inci yıldönümünü kutladı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Medya İhtisas Gazeteciler Federasyonu ve Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Muhabirleri Derneği Başkanı Kenan Macit, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Talat Akay, Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Sinan Tunç, Uluslararası Çevre Gazetecileri Derneği Genel Başkanı Osman Akkuş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile birçok ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları ve gazeteciler katıldı.

Programa ev sahipliği yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman konuşmasında, Malatya Gazeteciler Cemiyetinin çeyrek asırdır Malatya'da gururla hizmet verdiğini belirterek özellikle bu anlamlı günde kendilerine kapılarını açan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etti.

Protokol mensuplarının günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının yapıldığı programda Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e katkılarında dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.