Orhan Şahin Öğrenci Yurdu Hizmete Sunuldu 1160 defa okundu

Üniversitemiz Sürgü Meslek Yüksek Okuluna hayırsever işadamı  Dursun Şahin ve oğlu Orhan Şahin  tarafından yaptırılan öğrenci yurdu hizmete sunuldu. Sürgü Meslek Yüksek Okulumuz tarafından düzenlenen bir törenle Orhan Şahin Öğrenci Yurdunun yapımında katkısı olan başta Şahin ailesi ve diğer hayırsever iş adamlarımıza teşekkür plaketi takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Şahin Ailesi, Malatya Milletvekillerinden Mevlüt Aslanoğlu ve Doğanşehir İlçesi ve Sürgü Beldesi Mülki Amirlerinin katılımıyla düzenlenen törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya ve İnönü Üniversitesi arasında son dönemde ortaya konan sıcak ilişkilerin bir sonucu olan bu yurt binasının bir şehrin işadamlarıyla üniversitesinin birlikte çalışarak ortaya neler koyabileceğinin bir sembolü niteliğinde olduğunu belirterek böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için Şahin ailesine ve katkıda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.

Şahin Ailesi adına birer konuşma yapan Dursun Şahin ve Orhan Şahin, konuşmalarında eğitime verdikleri desteğin böylesine güzel bir bina ile devam etmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek Sürgü ve İnönü Üniversitesine verdikleri sözü gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Törende kısa bir konuşma yapan Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan ekonomik krize rağmen böylesine güzel bir projeyi hayata geçiren Şahin ailesinin İnönü Üniversitesine ve eğitime verdikleri desteğin anlamlı olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından başta Şahin Ailesi olmak üzere projenin hayata geçirilmesinde katkıda bulunanlara teşekkür plaketi takdim edildi.