Hasta Yakınları Otelimiz, CNN TÜRK’ün ‘Dünyanın 1001 Hali’ Programında 2008 defa okundu

CNN TÜRK kanalında Gazeteci-Yazar Emin Çapa'nın hazırlayıp sunduğu "Dünyanın 1001 Hali" başlıklı programda, hasta yakınlarına hizmet veren İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Hastane Oteli tanıtıldı.

22 Kasım 2014 Cumartesi günü aralarında Emin Çapa'nın da bulunduğu ulusal basından çok sayıda gazeteci-yazar Üniversitemizi ziyaret etmişti.

25 Kasım 2011 Salı günü CNN TÜRK kanalında Gazeteci-Yazar Emin Çapa'nın hazırlayıp sunduğu "Dünyanın 1001 Hali" başlıklı programda İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Hastane Oteli'nden bahsedilerek Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile yapılan röportaja yer verildi.