Malatya Teknoparkımız, Teknoparklar Arasında 3’üncü Sırada 4209 defa okundu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, 13.11.2014 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen "2. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi"nde, 2013 Yılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Endeks Sonuçlarını açıkladı:

Buna göre İnönü Üniversitesi öncülüğünde kurulan Malatya Teknoparak, "2011-2012 yılından sonra faaliyete geçen Teknoparklar" arasında 38.803 puanla 3. sıraya yerleşti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil ÇELİK, Malatya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanımız olarak ödülünü Ankara'da düzenlenen törenle Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık'ın elinden aldı.

Böylece Malatya Teknopark, söz konusu tarihten sonra kurulan birçok teknoparkı geride bırakarak ilk üçe girme başarısı gösterdi.