Barguzu İlkokulu Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti 2394 defa okundu

Randevu talebini yazdığı bir mektupla Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e ulaştıran üçüncü sınıf öğrencisi Berfin Bozkurt ve sınıf arkadaşları Üniversitemizi ziyaret etti.

Malatya Merkez Yeşilyurt İlçesi Barguzu İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, İnönü Üniversitesini yerinde görmek ve Üniversiteyle ilgili bilgiler almak amacıyla Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e bir mektup yazarak randevu taleplerini ilettiler. Mektup öğrencilerden Berfin Bozkurt tarafından kaleme alındı.

Barguzu İlkokulu Müdürü Hasan Çalışkan, öğretmen Sakine Karagöz ve 3/C sınıfının öğrencileri, randevu taleplerini kabul eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ederek Üniversite ile ilgili bilgiler aldılar.

Ziyarette öğrencilerin hediye olarak getirdiği tabloyu alan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, duyduğu memnuniyet ifade ettikten sonra onlara çeşitli hediyeler verdi.

Öğrenciler daha sonra Üniversite Kütüphanesi, İnternet Merkezi, Kurumsal Müze ve İnönü Müzesinin de içinde yer aldığı değişik birimleri gezdiler.