Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminden Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik’e Ziyaret 2103 defa okundu

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, yönetim kurulu üyeleri Ali Er, Vahap Güner, Mustafa Eren, Burhan Karaduman, Yılmaz Yaşar, Merve Karadağ, Erdal Kaynar ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Çelik ile Karaduman ve basın mensupları bir süre sohbet etti. Ziyaret esnasında Üniversite kampüsü içinde yapılan "Bilgeler Yolu" projesi hakkında kısa bir bilgi veren Rektör Prof. Dr. Çelik, "Bilgiler Yolu'nda Bilge Kağan ile başlayan, Dede Korkut, Battalgazi, Farabi, İbni Sina, Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre, Nasrettin Hoca ve Âşık Veysel'in anıtları bulunuyor. Pembe Yol artık Bilgeler Yolu oldu. Önümüzdeki yıl da dünya bilgilerini yaptıracağız. Bilgeler Yolu'nda yürüyen öğrencilerimiz buradan gelip geçerken bilgelerle ilgili bilgileri okuyabilecekler." dedi.

Üniversitedeki diğer gelişmeler ile ilgili birtakım bilgilerin de paylaşıldığı ziyarette, İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezindeki başarılı çalışmaları takdirle karşıladıklarını dile getiren basın mensupları, Üniversitenin gelişimi noktasında Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e her konuda destek olacaklarını dile getirdiler.