İki Rektör Yardımcılığında Nöbet Değişimi 5239 defa okundu

Üniversitemiz Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Yusuf Türköz'ün yerine Prof. Dr. Ünsal Özgen, Prof. Dr. Asım Künkül'ün yerine Prof. Dr. Davut Özbağ atanmıştır. Prof. Dr. Yusuf Türköz ile Prof. Dr. Asım Künkül'e Üniversitemizin üst yönetimindeki değerli katkıları ve başarılı hizmetleri nedeniyle teşekkür ederken, yeni atanan Rektör Yardımcılarımıza başarılar diliyoruz.

Bu görev değişiklikleri, önceden plânlanan bir takvim dâhilinde ve Rektörlüğümüzün kendi tasarrufu ile gerçekleşmiştir. Bu tasarruf, bazı basın-yayın organlarında yer alan birtakım manipülatif haber ve yorumlarla ilişkilendirilemez. Değişikliğin nöbet değişimi olduğunun ve bunu başka yerlere çekmek isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğinin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü