Pencap Tıp Enstitüsü Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret 2601 defa okundu

Akademik kurumlar arası işbirliği, öğretim üyesi ve öğrenci değişim programları ile hasta transferi ve ortak bilimsel araştırmaları yürütmek amacıyla Üniversitemize gelen Pakistan Pencap Tıp Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Zahid Yasin Hashmi, Karaciğer Merkezi Yöneticisi Dr. Shaheene Hashmi ve T.C. Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğünden Dr. Mehmet Ali Güner, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi ile ilgili bilgiler paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, ziyaret anısına konuklara hediye takdim etti.

Daha sonra akademik kurumlararası işbirliği, öğretim üyesi ve öğrenci değişim programları ile hasta transferi ve ortak bilimsel araştırmaların yürütülmesi konularının ele alındığı toplantıya geçildi.

Turgut Özal Tıp Merkezinde yapılan toplantıya Üniversitemizden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan ve karaciğer nakli ekibi katıldı.