Fotoğraflarla Kalegöl Otel 10950 defa okundu

Üniversitemiz Kalegöl Otel, henüz açılışı yapılmadan şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

Malatya ile Elazığ'ın orta yerinde, her iki ilin havaalanlarına aynı mesafede, Karakaya Baraj Gölü'nün kıyısında, gerek temiz ve serin havasıyla gerekse manzarasının güzelliğiyle insanları cezbeden Kalegöl Otelimizin hem Malatya'da hem de mücavir illerde önemli bir boşluğu doldurması bekleniyor. İnönü Üniversitesinin kuruluşunun 40. yılı açılışları kapsamında önümüzdeki aylarda açılışı yapılacak olan Kalegöl Otel'in tanıtım çalışmaları da devam ediyor. Kalegöl Otel'in hazırlatılan tanıtım filminden sonra şimdi de Kurumsal İletişim Birimimiz tarafından Otel'in günün farklı saatlerinde ve farklı noktalarında çekilmiş fotoğrafları kullanılarak bir sinevizyon hazırlandı.