Arguvanlılar Derneğinden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti 2142 defa okundu

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydoğdu ve dernek üyeleri Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydoğdu, 24 Nisan 2014 tarihinde düzenlenen Arguvan Türkü Günleri ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, İnönü Üniversitesi, Arguvan Kaymakamlığı ve Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin birlikte organize ettiği 4. Ulusal Arguvan Sempozyuma verilen desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etti. Aydoğdu, ayrıca teşekkür plâketi ve sempozyum kitabı da takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, her türlü kültürel ve sanatsal etkinliğe, İnönü Üniversitesi olarak destek vereceklerini belirterek Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydoğdu ve dernek üyelerine teşekkür etti.