Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Pilav Günü Etkinliği Düzenledi 2431 defa okundu

İnönü Üniversitesi Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi pilav günü etkinliği gerçekleştirdi.

Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezinde gerçekleşen etkinliğe İnönü Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Süheyla Ünal, Özel Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Osman Özokçu, merkezde eğitim alan özel gereksinimli çocuklar, aileleri ve öğrenciler katıldı.

İnönü Üniversitesi Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin sunduğu şiir ve müzik dinletisinin yanı sıra sergiledikleri çeşitli oyun ve gösterilerle coşkulu geçen etkinlikte konuklara pilav ikram edildi.