İnönü Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Bu Yıl Öğrenci Alacak 2520 defa okundu

Bakanlar Kurulunun 01.06.2010 tarih ve 2010/521 sayılı kararının 01.07.2010 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla kurulan İnönü Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinin bu yıl öğrenci almaya başlayacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Battalgazi Kampüsü'nde bulunan Su Ürünleri Fakültesine 2014-2015 eğitim-öğretim yılında MF-2 puan türünde 10 öğrenci alınacak. Su Ürünleri Mühendisi unvanıyla buradan mezun olan öğrencilerin istihdamını kolaylaştırmak için Fakülte yöneticilerinin ilgili sektör yöneticileriyle birtakım görüşmeler yürüttüğü ve görüşmelerin verimli geçtiği haber alındı. Söz konusu görüşmelerden beklenen netice elde edildiği takdirde, İnönü Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinin burada iş garantili okuma imkânına kavuşacakları ifade ediliyor.