Üniversitemiz Kalegöl Oteli, Hukuk Fakültesinin İlk Mezunlarını Ağırladı 4800 defa okundu

2009 yılında kurulan İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi ilk mezunlarını vermenin sevincini yaşadı.

2013-2014 akademik yılında fakültenin ilk mezunları olan 110 öğrenci için Kalegöl Otel'de mezuniyet kutlaması yapıldı.

Hukuk Fakültesi tarafından organize edilen mezuniyet gecesine İnönü Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hayri Keser, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kale ilçesinde İnönü Üniversitesinin öz gelirleri ile yapılan Kalegöl Otel'in de ilk misafirleri olan Hukuk Fakültesi mezunları ve katılımcıları, Kalegöl Otel'in muhteşem manzarası eşliğinde geçirdikleri mezuniyet gecesinde doyasıya eğlendiler.

İl dışından gelen ve Kalegöl Otel'de birkaç gün ağırlanan öğrenci yakınlarının Kalegöl Otel'i çok beğendikleri, sahip olduğu konfor ve muhteşem manzarasına hayranlık duydukları gözlemlendi.