İnönü Üniversitesi, Yurt İçi ve Yurt Dışı Üniversite Tanıtım Fuarlarına Katıldı 2600 defa okundu

İnönü Üniversitesi, yurt içi ve yurt dışında yapılan üniversite tanıtım fuarlarında stant açmaya devam ediyor. Daha önce birçok fuara katılan Üniversite, bu defa Kosova ve Adıyaman'da stant açtı.

07-09 Mayıs 2014 tarihlerinde Kosova'nın Priştine ve Prizren illerinde "Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı" etkinliği gerçekleştirildi.

Kosova'daki fuarda İnönü Üniversitesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Künkül, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karataş ve Öğr. Gör. Pınar Sarin temsil etti.

Çok sayıda öğrenci ve akademisyenin ilgi gösterdiği tanıtım fuarında, katılımcılara İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi ile ilgili görsel ve yazılı tanıtım materyalinin yanı sıra şifahi olarak da tanıtıcı bilgiler verildi.

Kosova'daki üniversite tanıtım fuarına katılan İnönü Üniversitesi, Adıyaman Valiliğinin 6-8 Mayıs tarihleri arasında organize ettiği "I. Adıyaman Kitap ve Üniversite Tanıtım Günleri" etkinliğinde de stant açtı. Adıyaman'daki etkinlikte İnönü Üniversitesini Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum ve Kurumsal İletişim Birimi'nden Necati Bay temsil etti.