Milli Tekvandocu Bahri Tanrıkulu, BESYO`nun Kariyer Günleri Etkinliğinde Konuştu 1302 defa okundu

Milli Tekvandocu Bahri Tanrıkulu, İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileriyle"Kariyer Günleri" etkinliğinde bir araya geldi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Başarıların tesadüf olmadığını belirten Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, her başarının altında azim, kararlılık ve emeğin olduğunu hatırlattı. Kariyer sahibi birbirinden değerli konukları ağırladıklarını ifade eden Prof. Dr. Özbağ, bu bağlamda davetlerine icabet eden Bahri Tanrıkulu'na teşekkür etti.

1980 Ankara doğumlu olduğunu söyleyen Bahri Tanrıkulu, tekvandoya beş yaşında başladığını, zaman ilerledikçe sporu daha çok sevdiğini, başarısını kesinlikle azim ve çok çalışmaya borçlu olduğunu ifade etti. Hem sporu hem de eğitimi bir arada götürmeye çalıştığını belirten Tanrıkulu, "Sporu çok seviyorum. Bazen sporu birinci önceliğim olarak gördüğüm oldu. Ancak şunu belirtmeliyim ki, eğitim de çok önemlidir. Yetenekleriniz ancak eğitimle birleşirse daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Dünya çapındaki başarıların altında yatan en önemli unsur, azim ve çok çalışmaktır. Aynı zamanda bir hedefinizin olması gerekmektedir." şeklinde konuştu.

Öğrencilerle soru-cevap şeklinde geçen söyleşinin sonunda BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ tarafından Milli Tekvandocu Bahri Tanrıkulu'na plaket verdi.