Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi 1450 defa okundu

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği ve İnönü Üniversitesinin yürüttüğü "Geleceğimizin Aydınlık Yüzleri" projesi kapsamında üniversite öğrencileri arasında Cumhuriyet kupası futbol turnuvası düzenlendi.

İnönü Üniversitesi futbol sahasında gerçekleştirilen ve karşılaşacak takımların kura ile belirlendiği futbol turnuvasına 80 takım katıldı. Ön eleme ve tek maçlı eleme usûlüyle yarı final ve finali oynanacak takımların belirlendiği turnuvada yarı final ve final karşılaşmasına 2'şer takım katılmayı hak etti.

Futbol turnuvasında finale kalan Kalkan Spor ve Ayyıldızlılar Spor arasında yapılan müsabakada Kalkan Spor 7-4 lük galibiyetle ayrılarak 1'inci oldu.

1'inci olan takım oyuncularına tablet bilgisayar, 2'inci olan takım oyuncularına mp4, 3'üncü olan takım oyuncularına ise kol saatleri hediye edildi. Sporcuların hediyelerini Proje Koordinatörü Prof. Dr. Celal Çakan verdi.