Neş`e-i Muhabbet Konserine Yoğun İlgi 1138 defa okundu

Malatya Musiki Deneğinin organize ettiği, Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesinin katkılarıyla hazırlanan "Neş'e-i Muhabbet" adlı Türk Sanat Müziği Konseri büyük ilgi gördü.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Harekât Kurmay Yarbaşkanı Tuğg. Metin Alpcan, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karlı ve çok sayıda müziksever katıldı.

Hüseyin Göçer'in yönettiği ve TRT Sanatçısı Bekir Ünlüataer'in konuk sanatçı olarak katıldığı konserde Malatya Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserler, müzikseverler tarafından büyük bir beğeniyle dinlendi. Konsere ilginin yoğun olduğu gözlendi.