İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı 1262 defa okundu

İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 05 Şubat Çarşamba günü İnönü Üniversitesi Senato Salonu'nda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısında, önce Başkanlık Divanı oluşturuldu, ardından Vakıf Başkanı Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından İnönü Üniversitesi Vakfının durumu ve çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi, daha sonra ise gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi. Toplantıda 2013 yılına ait Vakıf Bilançosu ve Gelir Tablosu, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetleme Kurulu Raporu da okundu. Olağan Genel Kurul Toplantısı, vakfın 2014 yılına ait bütçe taslağının görüşülmesi ve oylanarak kabul edilmesiyle sona erdi.